Ondervind en voel in 6 maanden hoe je 

veilig en effectief je conditie kunt verbeteren 

bij vermoeidheidsklachten van MS of ME/cvs

Bewegen is goed voor je wordt gezegd, maar waarom werkt het bij jou niet zoals je hoopt?

Wanneer je MS of ME/cvs hebt is het mijns inziens dubbel zo belangrijk voor je om je in te zetten voor je conditie en om dingen te leren over je lichaam.


•Als je dat niet doet zul je steeds maar weer over je grens heengaan en teruggefloten worden.


•Vooraf rusten en na een inspanning instorten is niet wat de bedoeling is.


•Dingen blijven doen waar je de juiste conditie niet voor hebt, kan zelfs gevaarlijk zijn.




In de media worden een heleboel tegenstrijdige dingen beweerd. Ik kan me voorstellen dat je niet meer weet wat nu goed of slecht voor je is.


Je hebt waarschijnlijk ook al eens geëxperimenteerd met het eten van gezondere voeding of een speciaal dieet. 

Dat heeft je wellicht op dat moment wel wat opgeleverd. Je bent je wat beter gaan voelen of je lijkt er iets meer energie van gekregen te hebben, maar je blijft helaas toch regelmatig terugvallen of  best veel Vermoeidheidsklachten houden.


Er is echt meer voor nodig dan alleen je voeding aanpassen om daadwerkelijk weer meer energie op te kunnen bouwen. Medicijnen kunnen dat niet voor elkaar krijgen.

Het is belangrijk om bepaalde veranderingen teweeg te brengen in je lichaam en daar heb je tijd voor nodig.

•Maar ook toewijding


•Geduld


•Doorzettingsvermogen


•en Verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen gezondheid.


•Je moet het zélf doen. Je moet bereid zijn om te doen wat nodig is. Jij moet de stappen nemen.



Uiteraard moet je daar nog wel toe in staat zijn. Wanneer je nog 10 minuten kunt lopen is dit in de meeste gevallen wel mogelijk.


Ik wil je graag helpen en kan je stap voor stap laten ondervinden wat ikzelf heb moeten doen om mijn conditie weer te kunnen verbeteren. Ik begeleid  je  persoonlijk en denk met je mee. Met mijn hulp en evt. met de steun van een groep is het gemakkelijker vol te houden dan je nu misschien denkt.


Je mag ook je partner of een goede vriend of vriendin vragen om je te helpen of om mee te kijken naar de Lesstof of de informatie-video’s. Je hoeft dit niet alleen te doen.

Wanneer je de adviezen goed opvolgt

• Dan kun je op een bepaald moment voelen hoe je jezelf van binnenuit weer op kunt warmen


• Dan kunnen je stofwisselingsprocessen weer beter gaan werken en kan je lichaam steeds beter in balans raken


• Dan raak je veel pijn kwijt en krijg je geen erge spierpijn meer


• Dan kun je steeds meer dingen plannen én doen op een dag zónder dat je bang hoeft te zijn dat je ervan gaat instorten


• Dan heb je mínder slaap nodig en kun je weer uitgerust wakker worden


• Dan krijg je meer energie


• en weet je precies waar je op moet letten om niet terug te vallen wanneer je omstandigheden eens minder gunstig worden


• Dan kun je de Regie weer over je eigen lichaam terugkrijgen


• Dan kun je weer mooie toekomstplannen maken


Deze adviezen zijn niet uitsluitend de standaard goede gezondheid leefstijladviezen. Deze adviezen zijn speciaal voor mensen die hun duurconditie (uithoudingsvermogen) zijn verloren. Ze maken deel uit van een speciale strategie, die gebaseerd is op de (wissel)werking van de verschillende systemen in je lichaam. 


Doe mee aan deze Speciale Leefstijltraining voor mensen met MS en MEcvs!


  • Ik wijs jullie op alle valkuilen (of gevaren) waarmee ik zelf ook te maken heb gehad. (Veiligheid staat voorop!)
     
  • Ik leg uit hoe je m.i. een Schub of Erge Terugval kunt voorkomen.

  • Er is online niet goed te controleren of je je overal zoveel mogelijk aan houdt, maar we gaan ervanuit dat iedereen zo goed mogelijk zijn/haar best doet.
  • Het gebruik van een (Fitbit) hartslag-horloge is verplicht. (Een Fitbit Charge 2, 3 (niet waterdicht) of 4 (wel waterdicht) voldoen prima en een Fitbit Versa 2 (wel waterdicht) gebruik ik nu zelf) 
  • Als je mee wilt doen aan de Leefstijltraining dan doe je mee op eigen risico.



Hoe fijn zou het voor je zijn?


  • Als je weer meer energie op een dag ter beschikking kunt krijgen.
  • Om je weer veel lekkerder in je vel gaan voelen!
  • Om weer vertrouwen in je lichaam te kunnen hebben? Dat je precies weet wat je lichaam aankan.
  • Om weer lekker van binnenuit warm te kunnen worden?
  • Om weer een betere weerstand te krijgen?
  • Om keuzes te maken die goed zijn voor jouw lijf?
  • Om je conditie stap voor stap te verbeteren?
  • Om weer met leuke dingen mee te kunnen doen?
  • Om níet meer vooraf te hoeven rusten?
  • Om mínder afhankelijk te worden?



Maaike had ME en was 1 jaar bedlegerig en huisgebonden geweest...


Na het geven van een presentatie tijdens een ME/cvs-bijeenkomst kwam haar moeder (een verpleegster en echtgenote van een huisarts) naar me toe en vroeg me of ik haar dochter alsjeblieft wilde helpen. Ze hadden al vanalles geprobeerd, zelfs acupunctuur.


Maaike (dit is niet haar eigen naam) bleef roken, maar heeft voor de rest alle adviezen héél goed opgevolgd! Tijdens het programma kookte haar man voor haar. Ze heeft na het verbeteren van haar conditie zelfs nog 2x een halve wereldreis gemaakt samen met haar moeder! Ze heeft tot aan haar vervroegde pensioen nog met veel plezier in haar eigen drukkerij gewerkt.


Ik kreeg een poosje geleden nog een email van haar man waarin hij schreef: "Ik was jouw naam niet echt vergeten maar wel je achternaam, dus dan is www echt een uitkomst. Ik wens jou veel succes met je cursussen en hoop dat je veel mensen kan helpen." 

Kenmerken van de Leefstijltraining

•De Leefstijltraining is heel Lichaamsvriendelijk (ik adviseer geen koude ijsbaden of koude douches) Mijn motto is: Wees lief voor je lijf!

•De Leefstijltraining is veilig. (Mits je de adviezen ook opvolgt.) Ik leg precies uit waar je op moet letten, zodat je je lichaam niet gaat overbelasten.

•De Leefstijltraining is succesvol beproefd en Uniek en met veel kennis onderbouwd. Nergens anders op de wereld wordt deze Leefstijltraining gegeven.

•Ik leg ook uit waarom de adviezen belangrijk zijn. De methode is gebaseerd op hoe je lichaam werkt.


•Veel facetten van de Leefstijltraining heb ik ingepast in mijn dagelijkse leven. Ik eet weer normaal gezond, beweeg weer ruim voldoende en af en toe “zondigen” heeft geen nadelige invloed meer op hoe ik mij de volgende dag voel.

Wil je zo snel mogelijk starten met de (gratis)INTRO van ca. 2 weken? Klik dan op de knop hieronder.

Over mij

Over jou

Wie ben ik?

Mijn naam is Sil Ariaans. Ik help mensen met MS en ME/cvs die nog 10 min. achter elkaar kunnen lopen met mijn Leefstijltraining om hun klachten te verminderen en hun conditie weer van-onder-af aan op te bouwen, zodat ze zich weer lekkerder in hun vel kunnen voelen, ze weer meer vertrouwen in hun lichaam kunnen krijgen, weer zelf de controle erover kunnen krijgen en weer mooiere toekomstplannen kunnen maken.


Ik ben al jaren een grafisch 3D-expert. Na de verlammingen ruim 25 jaar geleden, waarbij ik geen potlood meer goed vast kon houden leek het me verstandiger om mezelf grafische dingen op de computer aan te leren. In 2012 ben ik (in het Engels) op het SEA-institute in Amsterdam nog zelfs afgestudeerd op het gebied van 3D-karakters en modellen bouwen, 3D- animatie en Gamedesign en heb ik mijn BA gehaald met een Eregraad. 


Een MRI-scan wees uit dat mijn 11 MS-littekens allemaal weggetrokken waren! Iets wat volgens de neurologen eigenlijk onmogelijk was. Dit was voor mij het bewijs dat ik écht verbeterd was! 


Na een periode waarin ik moeilijk kon kiezen tussen Grafisch 3D-werk of Werken als Leefstijltrainer, besloot ik dat ik toch het liefst op een professionele manier mensen met MS en ME/cvs wilde gaan helpen. Ik ging een Online Business Training en een Online Marketing opleiding volgen. Inmiddels heb ik ook de Online Succes-Academie gedaan, waardoor ik mijn Training in een mooie Leeromgeving kon zetten.


Ik help graag mensen die in graag een half jaar in zichzelf willen investeren en die serieus en gemotiveerd voor een betere gezondheid aan de slag willen gaan. Ik hoop nog veel mensen met MS of ME/cvs met mijn unieke Leefstijltraining en persoonlijke begeleiding te kunnen helpen. Liefst met blijvende resultaten op de lange termijn.  

   

M. startte eind April en heeft de training met veel succes afgerond!

"

M. volgde voor ze begon bijna 3 jaar OMS (Overcoming MS) met het bijbehorende Jelinek-dieet. Het leek wat te helpen en haar iets meer energie te geven, maar ze bleef div. vermoeidheids-klachten en darmproblemen houden. 


Voor een te drukke dag werd ze regelmatig de volgende dag afgestraft, waardoor ze in de middag weer moest rutsen of slapen. Wanneer ze haar hond uitliet liep ze met tussenpozen hooguit 5 minuten achter elkaar. Op het moment dat ze bij me startte liet ze de hond uit op een veldje 5 minuten van haar huis vandaan. Een poos daarvoor kon ze wel af en toe drie kwartier wandelen, maar niet aan één stuk door.


Eind April 2020 is ze begonnen met de Leefstijltraining. 


Het lukte haar binnen 5 weken al om prima om op de goede manier voor het programma te eten, met als resultaat een goed verbeterde stoelgang.


Na 3 maanden, lukte het haar goed om wekenlijks voldoende te trainen en kon ze veilig trainen en bewegen, zónder dat ze de volgende dag extra hoefde te rusten of te slapen. Ze slaapt alleen 's nachts en heeft nu een prima normaal slaappatroon. 


Na ca. 5 maanden lukte het haar ook goed om het na een goede training van binnenuit warm te krijgen én warme handen en voeten te krijgen.


Aan het eind van de Leefstijltraining kon ze een paar keer in de week 50 minuten probleemloos non-stop wandelen. 


Dit is wat M. zei over de Leefstijltraining:


"Deze training was zeker waardevol, het heeft mij van alles gebracht op het gebied van inzichten. Door bewust te leren omgaan met beweging, voeding, planning en balans van aerobe en anaerobe activiteiten en conditieopbouw, heb ik een nog beter inzicht gekregen in hoe ik deze dingen op een verantwoorde manier kan toepassen in mijn leven."


"Ja. Blijf vooral doorgaan met het geven van deze trainingen. Ik denk dat er nog veel mensen zijn die dit niet kennen."


Wat heeft deze Leefstijltraining jou gebracht?


"Meer energie, ik kan en doe meer op een dag zonder daar de volgende dag moe van te zijn."


Zou je anderen met MS of MEcvs (of CVS) ook aan willen raden om aan deze Leefstijltraining mee te doen?


"Ja, ik gun het anderen ook om meer energie te hebben, om dat te kunnen doen wat je zou willen."


Wil je er graag snel achter komen of de Leefstijltraining voor jou geschikt is, start dan met de gratis Proefstart (de INTRO). Je mag daar ca. 2 weken over doen.


Klik dan op de blauwe knop hieronder. (Het aantal deelnemers is beperkt.)

Nadat je mee hebt gedaan met de Intro zal ik je een speciaal (kortings-)aanbod doen en krijg je een (gratis) video te zien over Voeding en Energie bij Mensen met MS en MEcvs.

Je start altijd met de gratis Intro om eerst te bekijken of je baat zult hebben bij deze Leefstijltraining.

Q & A

Is dit niet veel te moeilijk voor mij? (klik)

Wat heb ik nodig om online mee te doen? (klik)

Ben ik niet te oud? (klik)

>